L’ACGC firma un conveni de col·laboració amb la Xanascat

El passat dimarts, dia 3 de novembre, el director general de Joventut, Toni Reig, i el president de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, Amador Codina, van signar un conveni de col·laboració per tal que les colles associades a l’ACGC puguin utilitzar les instal·lacions dels albergs gestionats per la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) en unes condicions especials per a les seves sortides.
IMG-20151103-WA0004

Gràcies a aquest conveni, a partir d’ara i fins al 31 de desembre de 2016, els membres de les colles podran allotjar-se en qualsevol dels 20 albergs de la xarxa pública d’albergs amb un 10% de descompte en temporada alta i en qualsevol règim d’estada. En la resta de temporades, s’aplicarà la tarifa social, i en cap dels dos casos no caldrà tenir el carnet d’alberguista. Els albergs també es poden sol·licitar per celebrar-hi trobades i reunions de colla, ja que disposen de sala d’actes, equipades amb els aparells audiovisuals necessaris per celebrar-hi conferències, assemblees, presentacions, etc. També ofereixen àpats complets a preus assequibles.

La firma del conveni entre la Xanascat i l’Agrupació, del qual es podran beneficiar les 400 colles agrupades, és pioner pel que fa a entitats culturals d’abast nacional. D’aquesta manera, es completa l’acord que l’Agrupació ja va firmar amb la fundació Pere Tarrés per ampliar al màxim la disponibilitat d’albergs a Catalunya per als socis.

Aquí podeu consultar les tarifes que s’ofereixen als associats de l’ACGC. Així mateix, podeu consultar el lloc web de la Xanascat, http://www.xanascat.cat, per consultar amb més detall els albergs disponibles i els serveis que ofereixen.