L’Agrupació arriba a les 400 colles associades

El diumenge 15 de novembre membres de la directiva es van desplaçar al Maresme, a Cabrera de Mar, per donar la benvinguda a la Colla de Geganters de la vila com a soci número 400 de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

20151115113326 cabreraMar_colla400_lgL’acte va tenir lloc a la senyorial masia de Can Bartomeu, on el gegant guarda espera fins a la propera sortida, que serà a la Trobada Comarcal del Maresme a Malgrat de Mar. Una masia senyorial, que fa els honors de tan noble hoste.

Allà, es van intercanviar obsequis i comentaris referents a les caraterístiques del gegant. Aquest, és en Perot de Burriac construit al taller Gabins de Torelló, a l’espera que l’any vinent arribi seva parella.

El fet d’aquest diumenge, és d’especial rellevància perquè constata la bona salut de l’associacionisme geganter, que l’entusiasme de fer ballar gegants augmenta i que assegura el relleu generacional en la transmissió de l’activitat.