Lliurament dels premis del XV concurs fotogràfic Fet Geganter

El passat dissabte, 7 de novembre, va celebrar-se el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de la 15ena. edició del concurs nacional de fotografia El Fet Geganter, organitzat per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. L’acte va celebrar-se a l’espai de La Nau, Cultura i Tradicions de Sant Feliu de Llobregat.

En aquesta ocasió, se celebraven 15 anys de vida del concurs, que presentava com a novetat dues categories: una de temàtica general i una d’específica sobre l’ACGC.
Es van presentar un total de 65 obres de 23 autors diferents per a la categoria general i 6 obres de 2 autors diferents per a la categoria d el’ACGC.
 
El jurat qualificador, reunit el passat 23 d’octubre, va decidir deixar deserta la categoria de l’ACGC i va atorgar els següents premis en la categoria general:
 
Meció honorífica: Relleu Generacional – Ramon Colell i Canes (Cardona)
 
(47) 2015-Ramon Colell Canes-Cardona-Relleu generacional
 
3r Premi: Emma – Lluís Remolà Pagès (Sant Feliu de Llobregat)
 
(66) 2015-Lluís Remolà Pagès-Sant Feliu de Llobregat-Emma
 
2n Premi: La Caixa – Manuel Castro Carmona (Manresa)
 
(63) 2015-Manuel Castro Carmona-Manresa-La Caixa
 
1r Premi: Dansant – Victor Pisa i Vilaseca (Solsona)
 
(52) 2015-Victor Pisa Vilaseca-Solsona-Dansant JPG
 
El recull d’imatges participants estaran exposades a la Nau en l’horari d’obertura al públic general de l’espai fins el 15 de gener. A més, cal destacar que una selecció dels guanyadors i obres participants il·lustrarà el proper Calendari del Món Geganter 2016.
A continuació podeu visualitzar una mostra de les fotografies participants:
 
 
Text: Robert Quirantes, adjunt a Presidència de l’ACGC