Recordatori: el termini per presentar propostes per al nou logotip és a punt d’acabar

Recordeu que el proper 14 de gener acaba el termini de presentació de propostes per al nou logotip de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

Tal com es va acordar a la darrera Assemblea general ordinària, en el marc del trentè aniversari de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, es va donar inici al concurs per seleccionar el nou logotip i la nova imatge per a l’ACGC.

logo_acgc_lgEl concurs està obert a qualsevol persona que hi vulgui prendre part (sigui o no membre d’una colla federada), i cada presentant podrà fer arribar dues propostes com a màxim per a la imatge gràfica de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

El termini de presentació de les propostes va iniciar-se el dia 23 de novembre de 2015 i acabarà el proper 14 de gener de 2016. Cal enviar les propostes per correu postal a la seu de l’Agrupació (La Nau, carrer d’Anselm Clavé 3, 08890 Sant Feliu de Llobregat).

 

En aquest enllaç podeu consultar les bases completes, amb tots els detalls per poder enviar les propostes i participar al concurs, així com els premis que s’atorgaran (de 300 €, 150 € i 75 €) per a les tres millors propostes.

 

No deixeu passar la oportunitat!