Darrera setmana per a les sol·licituds de subvencions de música i de producte Damm

Encarem la darrera setmana perquè aquelles colles que ho vulguin puguin presentar la seva sol·licitud per optar a les subvencions per a cursos de música i per obtenir el producte gratuït que l’empresa Damm ofereix a les colles per a la celebració de les seves festes.

Us en recordem  els detalls a continuació:

Ajudes de música

Banner_Música-2Com cada any, l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya ofereix a les colles federades la possibilitat de sol·licitar un ajut per a la realització de cursos de música tradicional. Aquest any, de conformitat amb els pressupostos aprovats durant l’Assemblea, s’ofereixen un total de 22 ajuts de 300 € per a les colles sol·licitants que compleixin les condicions que s’estableixen a les bases.

Termini de presentació: del 14 al 28 de febrer de 2016 (tots dos inclosos)


 

Producte Damm

DammDamm ofereix, un any més, producte gratuït a totes les colles federades a l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya per a les seves festes geganteres d’aquest 2016.  Per a sol·licitar-la, cal que les colles enviïn la documentació corresponent que trobareu a continuació.

Termini màxim de presentació: 29 de febrer de 2016