Es convoca la propera Assemblea General Ordinària 2016

Ja s’ha convocat l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, que tindrà lloc el proper 13 de febrer de 2016, al Centre Cultural de Terrassa, de les 10.00 h fins a les 14.00 h, aproximadament.

Les colles associades estan cridades a participar a la reunió anual, amb l’ordre del dia següent:

Convocatòria de l’Assemblea General Ordinària – Terrassa 2016

Al document, hi trobareu l’adreça exacta i informació sobre l’aparcament disponible per a les colles associades (amb preu especial de 5 €; podeu consultar-ne la ubicació exacta en aquest mapa: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zcMCrN4RapvI.k_UlWJ7poqfA).

Recordeu que, si el representant oficial d’una colla no pot assistir a l’assemblea, la persona que el substitueixi haurà de presentar el Full d’autorització de representació. En el moment de l’acreditació per a l’Assemblea, caldrà presentar el DNI i, si s’escau, aquest full d’autorització.

Si voleu fer qualsevol canvi en les dades oficials de la colla, recordeu que caldrà enviar el full d’actualització de dades de soci (http://www.gegants.cat/wp-content/uploads/2015/03/ACGC-Dades-Socis.pdf). Els canvis es podran fer fins a 48 hores abans de l’Assemblea; tots els que es rebin posteriorment no tindran vigència fins passada l’Assemblea.

Com a darrer punt, us informem que, com a resultat del patrocini de Damm, s’entregaran 10 samarretes a cada colla assistent; totes aquelles colles que no puguin assistir-hi, les rebran posteriorment a través de les vocalies.

Documentació d’interès addicional: