L’ACGC convoca el I Concurs Nacional de Balls de Gegants

cartell_concursballsL’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya organitza, el proper diumenge 5 de juny al matí a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm (Barcelona), el seu primer concurs de balls de gegants a Catalunya. Totes les colles que ho desitgin poden presentar la seva sol·licitud per participar al concurs, amb la seva coreografia i partitura pròpies.

Amb aquest concurs, l’Agrupació vol oferir a les colles un ajut econòmic per a aquells grups que treballen i difonen el ball de gegants i tot el seu entorn.

S’ofereix un primer premi valorat en 450 €, un segon premi de 250 €, un tercer premi de 150 € i dos accèssits a la millor partitura i a la millor coreografia, de 50 € cadascun. 

El termini per presentar el formulari de petició de participació, juntament amb la documentació addicional, és de l’11 d’abril al 13 de maig.

En aquest enllaç podeu baixar el díptic amb les bases completes del concurs: Díptic del I Concurs Nacional de Balls de Gegants

En aquest enllaç podeu baixar la butlleta de participació: Formulari de participació al I Concurs Nacional de Balls de Gegants

Animeu-vos i demostreu-nos a tots els vostres dots de ball i interpretació!