Entrega de samarretes Damm a les colles

Com a part del conveni de patrocini entre la fundació Estrella Damm i l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, Damm proporciona a l’ACGC material per a la difusió de la col·laboració entre les dues entitats, com ara pancartes per a les festes i material per a les colles. En aquesta ocasió, s’ha estampat una sèrie limitada de samarretes que es posa a disposició de les colles de franc.
Les samarretes, vermelles, duen els logotips de les dues entitats i mostren l’eslògan que s’ha convertit en emblema del conveni: “Junts som gegants”, tal com es pot veure en la imatge.
Cada colla té a la seva disposició un total de 10 samarretes de manera gratuïta; per tal de facilitar la recollida de les samarretes per a totes aquelles colles que en vulguin, el material de cada vocalia serà distribuit pel vocal corresponent. Cada colla pot contactar amb el seu vocal per concertar la recollida del material.
Junts som Gegants!