En Treball i na Cultura passen per taller

Aquests dies, en Treball i na Cultura han tornat a viatjar a la seva vila natal, Solsona, al taller Casserras on van néixer, perquè els posi a punt per encara la resta de la temporada. Per aquest motiu, les seves còpies prenen el relleu de representació fins el proper 17 i 18 de setembre, a la Fira del Món Geganter a Llinars.
S’aprofitarà aquests dies per repassar cops i pintura dels dos gegants, així com també per fer-los una rentada i un repàs als vestits. No obstant això, la intervenció més gran serà l’acomodació de les noves joies de na Cultura.

Tal com es va presentar en la darrera Assemblea general de l’Agrupació, per fi na Cultura lluirà les joies que van ser dissenyades originàriament, que, degut al cost que suposava en aquell moment, no van poder realitzar-se. Ara, sota la direcció i confecció de la família Gol-Karsunke, podran presentar-se les joies el proper dissabte 17 de setembre, tot coincidint amb l’acte dels geganters organitzat per l’Agrupació a Llinars, la Fira del Món Geganter!