La botiga online de l’ACGC, una realitat

Després d’uns intensos mesos de feina, l’Agrupació ja compta amb el seu propi espai web de botiga electrònica per vendre els productes geganters en línia.
En aquest nou lloc web, podreu trobar-hi tot tipus de productes, com ara les darreres novetats bibliogràfiques i alguns clàssics, material multimèdia, marxandatge i un llarg etcètera. La pàgina web inclou els materials oficials de l’ACGC, així com altres continguts relacionats amb el món geganter i el punt més important: productes de les colles geganteres que vulguin donar a conèixer el seu material mitjançant aquesta plataforma.
La botiga electrònica té una aparença clara, que vol facilitar a l’usuari la cerca dels productes i la seva compra. De mica en mica, la botiga anirà evolucionant i afegint nous productes.
Trobareu la botiga al lloc web de la federació, www.gegants.cat, o bé, a l’enllaç directe http://botiga.gegants.cat.
Totes aquelles colles que estiguin interessades en poder vendre els seus productes a l’apartat de la botiga electrònica poden fer arribar un correu a l’adreça botiga@gegants.cat explicant els productes que volen oferir per consultar les condicions concretes per posar-les a la venda.