Presentació de “Gegants a l’Escola” a Tarragona

El proper divendres 16 de setembre, a les 18.30 h, en plenes festes de Santa Tecla, es presentarà a la sala d’actes de la Casa de la Generalitat a Tarragona, carrer Major 14, el projecte educatiu de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya “Gegants a l’Escola”. És la primera presentació territorial que es fa del projecte que fou presentat oficialment a Sant Feliu de Llobregat el proppassat 16 de juny.

01_portadaDesprés d’aquesta presentació a la Nau, Cultura i Tradicions, els autors i la junta de l’Agrupació han cregut convenient iniciar una roda de presentacions territorials per tal que GEGANTS A L’ESCOLA pugui ser conegut pel màxim nombre de mestres, pedagogs i colles geganteres del nostre país.

Es tracta, com vam veure a Sant Feliu, del primer material pedagògic interactiu realitzat per la Comissió Educativa de l’Agrupació per introduir el món dels gegants a l’escola sota els criteris del currículum vigent de l’etapa d’Educació Primària. És un projecte interdisciplinari de temàtica gegantera per a tota l’etapa d’Educació Primària, classificat en els tres cicles: Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior. Cada cicle conté activitats de les àrees bàsiques d’aprenentatge per ser realitzades de manera digital o convencional, amb recomanacions al mestre, documentació de consulta, informació complementària i guia del mestre.

Tal com els propis autors van expressar el dia de la presentació de Sant Feliu, GEGANTS A L’ESCOLA ha nascut com un projecte obert, un projecte que anirà creixent tal com ho fa el món de la pedagogia, i que convida a fer néixer l’esperit geganter a totes les escoles de Catalunya per tal que aquesta part de la nostra cultura tingui un futur més brillant del que ja té en el nostre present.

Us esperem a Tarragona, a la Casa de la Generalitat del carrer Major el proper divendres 16 de setembre a la tarda.