La imatgeria de l’ACGC prepara el seu calendari de sortides pel 2017

La imatgeria de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya ja està preparant el seu calendari de sortides per a l’any 2017 i els mesos de gener i febrer de 2018.

Les colles associades poden sol·licitar la participació de les figures de l’Agrupació (els gegants Treball i Cultura, els gegantons Pau i Alegria i els capgrossos Primavera, Estiu, Tardor i Hivern) en les seves festes i celebracions més especials.

Per fer-ho, només cal emplenar i enviar el document de sol·licitud que us indiquem a continuació amb la informació necessària, i enviar-lo juntament amb una carta de sol·licitud en què s’expliquin els motius pels quals la colla demana la participació de la imatgeria de l’ACGC a la seva festa a l’adreça agrupacio@gegants.cat.

Podeu baixar-lo a l’adreça següent:

http://www.gegants.cat/wp-content/uploads/2013/02/ACGC-Solicitud-imatgeria.pdf

Al full de sol·licitud de la imatgeria, també hi trobareu les condicions per a la sortida de les figures.

Recordeu que el termini de presentació de sol·licituds acaba el proper 31 de desembre de 2016!