Un mes de novembre ple d’activitats

Aquest mes de novembre, l’Agrupació el finalitzarà amb una agenda farcida d’esdeveniments per posar fil a l’agulla a l’any 2017.

El divendres 25 a les 19.00 hores i a la Nau de Sant Feliu de Llobregat, es farà entrega dels premis del XVI Concurs Nacional de Fotografia El Fet Geganter, a més d’inaugurar l’exposició amb les obres guanyadores i presentades.

Dissabte 26 continuaran les activitats a Terrassa, amb la Festa de Cloenda de Ciutat Gegantera de Catalunya 2015. Després de tot un any representant el món geganter i l’Agrupació amb la custòdia d’en Treball i na Cultura, el Pau i l’Alegria, toca posar punt i final al seu trajecte.

A partir de les 18.30 hores, a la Torre del Palau, es realitzarà el comiat de la imatgeria amb una mostra de balls que clourà amb el Ball Nou, ballat per primera vegada pel Grup de Geganters de Terrassa, que, a partir de llavors, el podrà ballar sempre que ho desitgi, igual que la resta de Ciutats Geganteres anteriors, que tenen aquest honor.

Finalitzada la mostra de balls i per cloure l’acte, la colla egarenca entregarà la imatgeria a l’ACGC, que la custodiarà fins a la propera Ciutat Gegantera.

Per acabar el cap de setmana, i com ja sabeu, el diumenge 27 se celebrarà la darrera sessió d’enguany del congrés País Gegant al CaixaForum de Barcelona, amb motiu del patrimoni i la festa. Podeu trobar més informació al web www.paisgegant.cat.

Per tant, ja ho sabeu: anoteu-vos totes les activitats a la vostra agenda. Us hi esperem!