Cloenda de la XXX Ciutat Gegantera de Catalunya

El passat 26 de novembre, Terrassa va realitzar el que seria el seu punt i final com a XXX Ciutat Gegantera de Catalunya 2015, amb l’acte de cloenda.

SAMSUNG CAMERA PICTURESAmb una tarda de pluja i els carrers plens de gent, la porxada de l’ajuntament, al Raval, va acollir un acte íntim però eficaç per acomiadar a en Treball i na Cultura, el Pau i l’Alegria. Durant el decurs de l’esdeveniment, els gegants amfitrions de la ciutat, en Ramonet i l’Estefania van interpretar el seu ball propi l’Estapera donant inici així a l’acte. A continuació, els més petits de la colla van acomiadar a l’Alegria i el Pau fent per última vegada el seu ball propi Peuets de Gegant. Per cloure, en Treball i na Cultura van realitzar el Ball Nou, ballat per primera vegada pel Grup de Geganters de Terrassa i que a partir d’ara i com a regal per acollir la Ciutat Gegantera de Catalunya 2015, el podran ballar sempre que ho desitgin.

Des de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, volem agrair al Grup de Geganters de Terrassa per haver custodiat durant tot un any a la nostra imatgeria esperant així, a una propera Ciutat Gegantera que vulgui fer-los dansar properament. Mentre tant, serà la nostra pròpia federació qui gestionarà i els donarà vida per les places i carrers.