En Treball de goma ja és aquí

Aquestes festes Nadal ja no tens excusa per no fer un bon regal! En Treball de goma, ja és aquí. Una joguina per petits…però també per grans!

treball_goma-01La reproducció a escala d’en Treball en goma, està pensada com un element fet a mida pels infants, per donar-los la possibilitat de tenir com a element de joc un bocí de la nostra Agrupació, del nostre patrimoni i sobretot, de la nostra cultura. No obstant, aquesta figura també està pensada per grans com element de col·leccionista, per exemple.

En Treball, un home bru, amb cabells rinxolats i la barba espessa, ulls foscos i faccions marcades, vol representar un hereu de totes les cultures mediterrànies, els oficis del nostre territori i el nostre país. Aquesta figura de goma, també reprodueix tots i cada mínim detall de la figura original.

El podeu trobar a la nostra botiga online, http://botiga.gegants.cat, dins la secció de reproduccions.

Aquestes festes regala tradició, regala el nostre Treball!