Inici de la campanya Damm 2017 per les colles associades

A partir del 2017, i tal com ja es va informar a la passada assemblea general de l’ACGC, les condicions per poder disposar del producte Damm canvien.

botiga_damm_1Les colles que facin petició de producte Damm hauran d’abonar el 50% del preu segons distribuïdor del producte.

A contrapartida, Damm ofereix els avantatges següents:

  • Demanar la quantitat de producte que es vulgui (fins ara s’entregaven 7 packs d’aigua i cervesa).
  • Més varietat de productes. A banda de la llauna d’Estrella i l’aigua d’1,5 l, ara es pot escollir entre Voll Damm, Damm Lemon, Free Damm i aigua Veri de 0,33 i 0,50 litres.
  • El producte es podrà posar a la venda.

En aquesta nova campanya, Damm ha reduït el nombre de dipòsits perquè les colles puguin retirar el producte. Els que hi ha disponibles són:

  • Barcelona: Sant Feliu de Llobregat i Navarcles
  • Girona: Salt
  • Lleida: Bellvís
  • Tarragona: Botarell
  • Illes Balears: Campos

logo_estrella_verPer facilitar la selecció del tipus de producte i la quantitat, així com per poder fer el pagament, la petició del producte se centralitzarà a través de la botiga electrònica de l’Agrupació.

Una vegada creat un compte a la botiga, cal enviar un correu a agrupacio@gegants.cat amb la informació següent:

· Nom de la colla o entitat, amb el número de soci
· Correu electrònic amb el qual s’ha creat el compte a la botiga

Posteriorment, rebreu un correu des de l’Agrupació per confirmar que teniu accés a la secció de Damm, i la propera vegada que entreu a la botiga us apareixerà a la part dreta del menú una nova secció, amb els diferents productes Damm que teniu disponibles.

Podeu fer la vostra comanda i indicar els productes, les quantitats, el dipòsit on anireu a recollir el producte i, en l’apartat d’observacions, la data en què necessiteu el producte.

La comanda quedarà validada una vegada estigui fet el pagament mitjançant un dels diferents sistemes que ofereix (transferència bancària, targeta o PayPal).

A través dels següent enllaç us podeu descarregar un detallat manual per crear compte i fer comanda a través de la botiga electrònica de l’Agrupació.

Ja s’ha obert el termini per poder fer les peticions de producte, que s’allargarà fins al dia 12 de febrer.