Propera Assemblea general ordinària de l’ACGC

El proper 4 de febrer de 2017, l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya celebrarà la seva Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc al Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat, de les 10.00 h fins a les 14.30 h, aproximadament.

Podeu baixar la convocatòria en aquest enllaç

Al document, hi trobareu l’adreça exacta. En el següent enllaç, teniu un mapa amb informació sobre possibles espais d’aparcament (supermercat Lidl i cementiri municipal): https://drive.google.com/open?id=1_Q07cmYWec9N0Oy98cTp7m33mgo&usp=sharing

Així mateix, recordeu que només la persona que consti com a representant oficial de la colla serà l’única que podrà votar en nom de la colla. Si el representant oficial no hi pot assistir, la persona que el substitueixi haurà de presentar el Full d’autorització (que podeu baixar en aquest enllaç). En el moment de l’acreditació per a l’Assemblea, caldrà presentar el DNI i, si s’escau, el full d’autorització de representació.

Si voleu fer qualsevol canvi en les dades oficials de la colla, recordeu que caldrà enviar el full d’actualització de dades de soci (podeu baixar-lo si feu clic aquí). Els canvis es podran fer fins a 48 hores abans de l’Assemblea; tots els que es rebin posteriorment no tindran vigència fins passada l’Assemblea.

FInalment, hi ha l’opció de dinar per a aquelles colles que ho vulguin. En aquest enllaç trobareu informació sobre el menú que hi ha disponible i les indicacions per fer la reserva.

Us hi esperem!