1a reunió de Junta Directiva de la legislatura

El passat 4 de març vam celebrar la primera reunió de directiva a Sant Feliu de Llobregat.

En aquesta reunió vam procedir a fer una primera ronda de presentació de tots els membres de la junta directiva.

Tot seguit vam aprovar l’acceptació de l’acreditació de la tresorera davant l’administració i seguidament les vocalies van fer com ja és habitual la seva ronda d’informes sobre el seu territori tot exposant les seves festes o dubtes.

Un altre dels temes que també vàrem tractar, va ser la valoració de l’assemblea general celebrada a Sant Feliu el passat mes de febrer, on vam exposar tant punts positius com negatius per tal de millorar en pròximes ocasions.

Un dels punts destacats de l’ordre del dia va ser l’aprovació dels ajuts de música per aquelles colles que les haguessin sol·licitat i tinguessin tots els requisits correctament presentats. Així doncs, de les 30 sol·licituds presentades eren correctes 27 i això va fer que en un moment s’escollissin els 22 ajuts disponibles, mitjançant un sorteig.

Ja per acabar, vam anunciar que la nostra intenció és realitzar les reunions de junta directiva en aquelles zones on no hi hagi cap representant de vocalies.

Ara per ara però, la pròxima reunió serà el dissabte 13 de maig a Sant Feliu de Llobregat.