Traspàs de càrrecs, nova Comissió Executiva 2017-2020

En el marc de l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, celebrada a Sant Feliu de Llobregat el passat dissabte 4 de febrer, un dels punts a dur a terme era l’elecció de la nova junta executiva pels pròxims anys 2017-2020.

A mig matí després d’un matí molt intens d’aprovar diversos punts que enguany portava el programa de l’assemblea i enmig d’un any amb doble candidatura per celebrar Ciutat Gegantera, en Valentí Serra i el seu equip van fer les seves presentacions pertinents, tot explicant cadascú qui era i quina tasca assumiria en cas de ser escollits com a nova comissió executiva.

Tanmateix després que en Valentí fes la seva presentació i els projectes com possible nou president de l’Agrupació, va voler agrair tota la feina feta per part de l’anterior junta que en aquella mateixa jornada acabava, tot fent un recordatori de tota una sèrie de propostes i projectes que s’han realitzat durant aquests últims anys com ara: el projecte educatiu, les bones relacions amb altres federacions geganteres d’arreu Europa, nou conveni amb la fundació Damm, proclamació d’Entitat d’Interès Cultural de la nostra Agrupació, Congrés Nacional de gegants amb diverses sessions, nous productes a la botiga, les joies de na Cultura, entre d’altres…

Tot seguit les colles assistents van procedir a votar la candidatura, amb una bona acceptació per part de tothom va fer que en aquell mateix moment, és constituís la nova junta per la nostra federació.

Ja per acabar, Valentí Serra va voler agrair la confiança de totes les colles presents i va fer-li entrega d’uns records per la bona tasca al president sortint Amador Codina, on aquest li va desitjar bons encerts pels pròxims anys.

Us deixem la memòria de la Junta Directiva del 2014 – 2017 per si és del vostre interès: Memòria junta ACGC 2014 – 2017