Acte d’entrega dels Premis Antoni Carné

El passat 21 de març de 2017 es va celebrar l’entrega dels premis Antoni Carné a l’antiga Fàbrica Damm, on vàrem gaudir d’una vetllada tot amenitzada per l’actor Toni Albà i d’altres grups com ara: la coral sOns, Grup Teatral Filagarsa de Molins de Rei, Rumblin’Jazz, etc.

En aquest acte l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va estar present, tot sent encapçalada per Valentí Serra (President), així com també per Joan Piqué (Vicepresident), Àngel Berengueras (Vocal de Finances i Revista) i Àlex Lechuga (Vocal d’Imatgeria i Capgrossos).

A 2/4 de 8 de la tarda, es va donar tret a la primera edició d’aquests premis, on cal destacar la gran participació de moltes entitats de l’associacionisme cultural català, fet que va omplir la sala de la fàbrica de gom a gom.
En els moments dels parlaments el president de l’Ens el Sr. Josep Viana va destacar el bon moment què està vivint la Cultura Popular Catalana.

Moments més tard dels parlaments i visionats vinculats amb la cultura, es va fer l’entrega dels guardonats de la vetllada.

Els guardonats d’aquests premis van ser els següents:

Premi de les Mutualitats i Cooperatives al Mitjà de Comunicació:
Al programa de ràdio “Fes Ta Festa”, programa que condueixen en Jesús Ventura i Amadeu Carbó.

Premi de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català a la persona:
Antònia Serra Soler “Mussola” de Sa Pobla (Mallorca), per la seva constància en promoure i conservar el cant pagès mallorquí des de fa més d’una vintena d’anys.

• Premi BBVA de l’Associacionisme Cultural Català a l’entitat:
Coordinadora d’Entitats del barri del Poble-Sec, per la seva capacitat d’agrupar un centenar d’entitats en un mateix espai, on contribueix a dinamitzar tot un barri i enfortir les relacions de tot un veïnat.