S’obre el concurs per a seleccionar grups de música

L’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC) organitza un concurs per a seleccionar dues formacions de música tradicional amb l’objectiu d’acompanyar la imatgeria de l’Agrupació a les sortides, tenint en compte que aquest any 2017 no hi ha Ciutat Gegantera que l’acompanyi.

Les formacions seleccionades hauran d’interpretar els Balls propis de la imatgeria de l’ACGC i a més, hauran d’acompanyar a la imatgeria interpretant obres musicals durant les sortides del 2017.

En aquest enllaç www.gegants.cat/agrupacio/formularis-i-solicituds, podeu trobar la convocatòria amb les bases reguladores i el formulari d’inscripció.

El formulari s’ha d’enviar a agrupacio@gegants.cat.

El termini per presentar el formulari d’inscripció és fins al 10 de maig del 2017. Després d’enviar el formulari d’inscripció, des de l’Agrupació s’enviarà per correu electrònic a les formacions musicals un fragment de les partitures dels Balls de l’Agrupació. Posteriorment, la formació musical haurà d’enviar un enregistrament en format digital dels fragments rebuts i amb un mínim d’una obra del seu re­pertori.

Es valorarà positivament si els membres del grup pertanyen a una colla gegantera federada a l’ACGC.