Arriba el XVII concurs El Fet Geganter

Com cada any, arriba una nova edició del concurs de fotografia dedicat al món geganter, «El Fet Geganter».

Us presentem les bases d’aquesta edició, així com l’anunci d’obertura del termini per presentar les vostres fotografies.

El tema dedicat a aquest concurs és el món geganter i tot el seu entorn: gegants,gegantons,nans i capgrossos, grallers, geganters/es etc., resta obert aquest concurs a tothom que vulgui participar-hi.

Aquest any com a novetat, les fotografies seran presentades en format digital mitjançant el web de l’ACGC, a més a més el concurs hi haurà quatre premis, un d’ells a tots els joves dels 12 als 20 anys per apropar més aquest col·lectiu a la cultura popular, aquest premi serà dotat amb 80 euros el guanyador.

A més dels 250 euros primer premi, 150 euros segon premi, 80 euros tercer premi respectivament.

La data límit per lliurar les fotografies serà el pròxim 26 de Novembre i les imatges s’hauran de fer arribar per correu a fetgeganter@gegants.cat juntament amb les dades de l’autor i una declaració firmada.

En el següent enllaç trobareu les bases oficials del XVII Concurs Nacional de Fotografia El Fet Geganter, amb tota la informació necessària per poder participar-hi:

http://www.gegants.cat/activitats/concurs-nacional-de-fotografia-el-fet-geganter/