De XI Fira del Món Geganter de Vacarisses, Rellinars i Ullastrell, el 7 i 8 d’octubre.

La XI Fira del Món Geganter de Vacarisses, Rellinars i Ullastrell tindrà lloc el 7 i 8 d’octubre a Vacarisses. Aquesta edició és especial, ja que és la primera vegada que 3 colles geganteres coorganitzen la Fira juntament amb l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC). Amb aquesta Fira es vol donar resposta a les necessitats, tant materials com logístiques i formatives, de les Colles de Geganters i Grallers, així com totes les entitats de cultura tradicional i popular del nostre país i d’arreu.

En aquesta edició la Fira acollirà una vintena d’expositors, la presència de 3 grups de música tradicional, es realitzaran quatre tallers de formació, col·loquis i presentacions de llibres i projectes i la finalització del Repte de l’Alegria, entre moltes altres activitats.

És per això que us convidem a venir a la XI Fira del Món Geganter i gaudir de la cultura del nostre país, en el més ampli sentit de la paraula. I on es podrà donar a conèixer el treball col·laboratiu com a entitats, i també com a tres poblacions veïnes amb un projecte comú i pioner.

Per a més informació podeu consultar www.firamongeganter.cat