Arriba la revista 119 de GEGANTS!

La Vitxeta dels Gegants de Reus encapçala la darrera revista “GEGANTS”, la 119, amb una instantània de Carlos Morillo a portada. Es diu que la Vitxeta de Reus és la geganta més presumida de tot Catalunya per què té el costum secular de canviar de vestit segons l’època que viu.

Però la revista, aquest cop, no parla del gran armari de la Vitxeta sinó que la seva foto apareix com a “imatge resum” del que va ser el Congrés Internacional de Gegants i Imatgeria Festiva “Món Gegant”. Un total de 10 pàgines de la revista expliquen amb detall el que va ser el gran esdeveniment internacional celebrat a Reus el passat mes d’octubre. A més, s’entrevista a Jan Grau, un dels instigadors i ànimes del Congrés.

Els altres temes que es tracten són: Sardanes i Gegants (IIa part), Terra d’Àligues, els Gegants de Penelles (els mateixos que El Foraster de TV3 va “apadrinar”), 40 anys dels gegants d’Oliana  i Capgrossos de Santa Coloma de Gramenet, entre d’altres.

Cal recordar que per aconseguir la revista (tan en paper com en digital) us heu de dirigir en aquest enllaç: http://www.gegants.cat/revista/