XX Trobada Comarcal Bages-Berguedà 2017

Sant Joan de Vilatorrada va acollir el passat dissabte 21 d’octubre la XX Trobada Comarcal Bages-Berguedà, una trobada que estava emmarcada dins de la celebració dels 35 anys dels seus gegants. La trobada va comptar amb la presència de vint-i-quatre colles, entre elles en Treball i na Cultura, gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

A les sis de la tarda es donava inici a la cercavila des l’avinguda Torrent del Canigó on va passar pels carrers mes cèntrics de poble fins arribar a la Plaça Major. Després de que els amfitrions i els gegants de l’ACGC fessin el passadís d’honor a totes les vint-i-quatre colles es van iniciar els actes de protocol.
La colla de Callús va fer seu ball i tot seguit va fer l’entrega de les noves bandes a la colla de Sant Joan de Vilatorrada, a partir d’aquell moment en Joanet del Cardener i la Roser la filadora eren els nous representants de la Vocalia Bages-Berguedà.

Tot seguit els gegants de l’ACGC van oferir el Ball Nou, i després hi van haver els parlaments d’en Gil Ariso (Alcalde), Valentí Serra (President ACGC), Leandre Ubasart (Vocal Bages-Berguedà) i Isaac Puig (Cap de Colla de Sant Joan).

Per clausurar la trobada una quinzena de colles van ballar el Nocturn Blau, el ball de la Vocalia Bages-Berguedà.

Per acabar, només em queda felicitar a la colla gegantera de Sant Joan de Vilatorrada i els seus voluntaris per la bona organització d’aquesta gran trobada.

I com no, felicitar en Joanet i la Roser pels seus 35 anys! que per molts anys pugueu seguir ballant pels carrers i places d’arreu del país!

Text i fotografies de: Leandre Ubasart