Última sortida de l’any de la imatgeria

El passat 3 desembre els gegants i els gegantons de l’Agrupació van fer el que va ser la última sortida de l’any a la població de Masquefa. La colla masquefina va convidar a la imatgeria de l’Agrupació al que va ser l’acte de cloenda dels 30 anys dels gegants de la població, l’Isidre i la Magdalena.

La jornada va estar marcada per temperatures que fregaven els zero graus i un sol radiant. Tot va començar amb els gegants amfitrions anant a rebre els gegants de l’Agrupació i interpretant el Ball Nou com a llegat del que va ser la XXVII Ciutat Gegantera.

Seguidament una curta però lluïda passejada fins a la fàbrica Rojelio Rojo va conduïr als assistents a la que seria el tancament de l’acte amb els parlament de els autoritats i el corresponent intercanvi de recordatoris. No es podia acabar però sense una mostra de balls. Així els assistents van tenir l’oportunitat de poder veure el ball dels gegantons masquefins Pere Pau i na Roser, el ball de Peuets d’en Pau i l’Alegria seguit del Ball d’Aniversari d’en Treball i na Cultura i finalitzat pel Vals dels gegants de Masquefa executat per l’Isidre i la Magdalena.

L’Isidre i la Magdalena han complert 30 anys però encara els en queden molts per viure. Felicitats!