Som Cultura Popular!

Del 25 al 28 de gener els ciutadans de Catalunya  tenim una cita amb la cultura a Barcelona al barri de Sant Andreu. Es celebra la segona edició del Fòrum Som Cultura Popular que serveix com a punt de trobada entre els dierents col·lectius de la cultura popular.

Al fòrum s’hi pot trobar exposicions al Museu Nòmada i una fira d’entitats a la Rambla d’Entitats. Per part de les associacions hi haurà presentacions, conferències i debats. També hi haurà mostres, tallers i actuacions de diferents tipus.

Aquí podeu consultar la programació: Fòrum Som Cultura Popular 2018

També ens plau comunicar que una membre de la junta executiva i de la Comissió Educativa que va elaborar el projecte educatiu Gegants a l’escola per les escoles, Rosa Simeón, participarà el divendres 26 a les 18:40h de la tarda a l’escenari Xerròdrom a la microconferència “Cultura popular, mirall dels educadors” i explicarà l’experiènca a l’hora de fer néixer el projecte.

Us convidem a assistir-hi i a participar.

Cartell Som Cultura Popular 2018