Obertes les inscripcions de la Ciutat Gegantera 2018!

Sant Climent de Llobregat es convertirà el proper diumenge 17 de juny en la XXXI Ciutat Gegantera de Catalunya. És per aquest motiu, que la colla gegantera i l’Ajuntament de la població, han preparat un programa d’actes per a tot el cap de setmana del 16 i 17 de juny, en el qual destaca, com no pot ser d’una altra manera, la gran cercavila de gegants amb les diferents colles geganteres participants, vingudes d’arreu del territori, i els actes centrals de proclamació de la Ciutat Gegantera, amb el traspàs dels Gegants de Catalunya, en Treball i na Cultura, a la colla gegantera local.

Enguany s’estrena un nou model de Ciutat Gegantera, on els gegants que participaran dels actes del diumenge, ho faran en condició de representants del seu territori, i han estat prèviament escollits per les seves respectives vocalies. Això no vol dir que la gran festa del món geganter català no sigui oberta a la participació de tots els geganters i geganteres. Tant les colles que hi participareu amb els vostres gegants, com aquelles que vulgueu gaudir d’aquest acte, podeu inscriure-us fins el 5 de maig, omplint les vostres dades al següent formulari:

https://goo.gl/forms/QfSULXPG7UANpJze2

Totes les colles que s’inscriguin podran gaudir dels àpats i l’espai gratuït de pernocta que ofereix l’organització, així com rebre tota la informació logística de la Ciutat Gegantera i rebre’n l’obsequi commemoratiu.

Us adjuntem el programa d’actes per tal que pugueu conèixer allò que succeirà a Sant Climent de Llobregat el proper 16 i 17 de juny.

Programa d’actes Ciutat Gegantera 2018