La Ciutat Gegantera la fem entre tots!

Els actes centrals de proclamació de Sant Climent de Llobregat com a XXXI Ciutat Gegantera de Catalunya, el proper 16 i 17 de juny, van prenent forma. Durant aquest cap de setmana, gegants vinguts en representació de tots els territoris del país es reuniran a Sant Climent per celebrar aquest esdeveniment. El programa d’actes, a banda de la gran trobada gegantera i els actes centrals de proclamació com a Ciutat Gegantera, inclou activitats infantils, àpats populars, una ballada de sardanes, els balls de lluïment dels elements del Seguici Popular de Sant Climent, un espectacle itinerant de cultura popular i la nit de concerts.

Per tal de tirar endavant aquest gran projecte, és necessària la col·laboració i patrocini de les principals institucions del nostre país i poble, així com empreses i comerços. Però també és imprescindible la col·laboració dels veïns i veïnes de Sant Climent, i els amants del món geganter i la cultura popular de tot el país. Així, des de l’organització, s’han iniciat dues campanyes per canalitzar aquestes col·laboracions.

En primer lloc, s’ha obert una campanya de captació de voluntaris per tal que durant el cap de setmana del 16 i 17 de juny puguin assumir algunes de les tasques organitzatives. Es calcula que seria necessària la presència de 80 voluntaris per cobrir tots els torns i tasques.

En segon lloc, s’ha iniciat una campanya de captació de fons a través de la plataforma de micromecenatge “Verkami”. Tothom qui vulgui fer un donatiu, rebrà una recompensa en funció del valor del donatiu realitzat. L’objectiu econòmic d’aquesta campanya és de 1.500€.

Totes dues campanyes es troben a la xarxa, però es podrà fer el donatiu o inscriure’s com a voluntari presencialment a la paradeta que la Ciutat Gegantera tindrà durant els actes de la 42a Exposició de Cireres que es celebrarà el 19 i 20 de maig.

Si voleu col·laborar, ho podeu fer seguint els següents enllaços:

Formulari d’inscripció de voluntaris: https://goo.gl/forms/ZL7ogScQoFUjGazM2

Campanya de micromecenatge: http://vkm.is/ciutatgegantera

Per més informació consulteu la pàgina www.ciutatgegantera.cat

Contacte:

santcliment@ciutatgegantera.cat · Tel. 638083361 (Àlex) · www.ciutatgegantera.cat