Novetat! Seminaris de música 2018

S’acaba l’estiu i és moment de reprendre les rutines i entre elles els assajos regulars dels músics de les colles geganteres. L’ACGC proposa per aquest darrer trimestre de l’any, uns seminaris per a treballar la gralla i el tabal amb sessions trimestrals obertes a les colles associades.

Els seminaris consisteixen en 3 sessions per a gralla i 2 per a tabal i es realitzaran dos seminaris per a cada instrument en diferents zones territorials. El grup de seminaris A tindrà lloc a Fonollosa, Oliana i Sant Llorenç Savall, els seminaris B es realitzaran a Llinars del Vallès i Castellbisbal. En els seminaris es treballarà la tècnica de l’instrument com altres aspectes relacionats amb l’instrument i la música.

Podeu trobar tota la informació detallada en el següent document i us podeu inscriure a https://goo.gl/forms/0LY8izZ2CQgOETD92 .  Els seminaris són gratuïts.

L’ACGC agraeix especialment a totes les colles geganteres  i institucions que han col·laborat i cediran un espai per a la realització dels seminaris.

 

Organitza:  Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Col·labora: As. Cultural i Recreativa la Fonollosa, As. de Geganters i Grallers d’Oliana, Colla Gegantera de Castellbisbal, Colla Gegantera la Patufa Llinars del Vallès, Geganters de Sant Llorenç Savall, Ajuntament d’Oliana i Àrea d’Esports d’Oliana, Ajuntament de Castellbisbal, Ajuntament de Llinars del Vallès, Ajuntament de Sant Llorenç Savall, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.