El concurs EL FET GEGANTER arriba a la majoria d’edat

Enguany el concurs nacional de fotografia dedicat al món geganter, «El Fet Geganter» arriba a la seva majoria d’edat celebrant la divuitena edició del concurs nacional de fotografia dedicat a aquest àmbit de la cultura popular.

Us presentem les bases d’aquesta edició, així com l’anunci d’obertura del termini per presentar les vostres fotografies.

El tema dedicat a aquest concurs és el món geganter i tot el seu entorn: gegants, gegantons, nans i capgrossos, grallers, geganters/es, etc., resta obert aquest concurs a tothom que vulgui participar-hi.

Aquest any com l’edició de l’any passat les fotografies seran presentades en format digital a través de correu electrònic. A més a més hi ha alguna novetat al concurs on hi haurà fins a cinc premis. Aquest any s’inclou el cinquè premi dedicat al trentè aniversari dels gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya: en Treball i na Cultura amb un premi de 100 euros la fotografia guanyadora.

A més aquest any apostem més en la recompensa de dotacions dels premis, augmentant una mica la seva quantitat, així doncs quedaria de la següent manera: 300 euros el primer premi, 200 euros el segon premi, 100 euros el tercer premi i el premi jove de 12 als 20 anys serà dotat amb 80 euros el guanyador.

La data límit per lliurar les fotografies serà el pròxim 23 de novembre i les imatges s’hauran de fer arribar per correu electrònic.

En el següent enllaç trobareu les bases oficials del XVIII Concurs Nacional de Fotografia El Fet Geganter, amb tota la informació necessària per poder participar-hi: www.gegants.cat/activitats/el-fet-geganter.