Noves dates per la XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya

Castellbisbal esdevindrà XXXII CIutat Gegantera de Catalunya els dies 7, 8 i 9 de juny de 2019!

Després de valorar les primeres dates escollides amb el consistori de la vila, la Colla Gegantera de Castellbisbal ha decidit celebrar l’esdeveniment els dies 7, 8 i 9 de juny 2019.

Des de la passada assemblea de l’ACGC del mes de febrer, on Castellbisbal va ser aprovada com a XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya 2019, la Colla Gegantera ha estat treballant intensament en la seva preparació.

Un dels temes que ha necessitat més atenció va ser les dates escollides inicialment, el 14, 15 i 16 de juny de 2019. A principis d’estiu, l’entitat va ser informada per part del consistori de la gran quantitat d’actes que es celebren durant aquell cap de setmana a la vila i que calia escollir una nova data.

Després de valorar les múltiples possibilitats i sent conscients que l’any 2019 és força complicat pels esdeveniments electorals a nivell municipal, la nova proposta va ser realitzar l’activitat el cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny. Exposada la nova data al consistori, es va valorar la millora i finalment, la Colla Gegantera la va aprovar per majoria.

Per tant, Castellbisbal es convertirà en XXXII Ciutat Gegantera de Catalunya el 7, 8 i 9 de juny de 2019.

Imatge de capçalera: Antonio Lorenzo