Una Assemblea General “casi” complerta

El passat dissabte 2 de febrer iniciava, a les 10 del matí a Sant Climent de Llobregat, l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació.

El total de colles assistents va ascendir a 69, unes quantes més que l’any anterior.

Dins els temes habituals com l’aprovació dels comptes i els pressupostos i l’informe de la Comissió Executiva hi va haver la presentació de la programació de la 32a Ciutat Gegantera de Catalunya a Castellbisbal (7, 8 i 9 de juny) i de la programació de la 12a Fira del Món Geganter a Castellterçol (27 i 28 d’abril).

La colla de Sant Climent de Llobregat va presentar l’informe de la 31a Ciutat Gegantera de Catalunya i va fer entrega com a obsequi de l’arranjament per a banda amb la música i les partitures del ball d’Aniversari interpretat per la Banda de Música de Cardona.

Un dels darrers punts de l’assemblea va ser la presentació de la candidatura a 33a Ciutat Gegantera de Catalunya de la colla gegantera del barri de Casablanca de Sant Boi de Llobregat. Casablanca va presentar les seves virtuts per acollir a totes les colles que volguéssin participar a la seva població i va sortir escollida per majoria.

Seguidament es va fer un sentit comiat a la persona administrativa que portava 25 anys treballant per l’Agrupació, en Joan-Miquel Merino. Se’l va obsequiar amb unes figures de plom d’en Treball i na Cultura i se li va agrair tota la feina feta.

Per últim hi havia un punt a tractar sobre la 7a Trobada Nacional de Capgrossos. Hi havia una colla que volia presentar candidatura a aquesta festa de l’Agrupació però que a última hora se’n va desdir.

Per això l’assemblea d’aquest any ha estat “casi” complerta ja que a l’ordre del dia es preveia un triplet de les festes de l’Agrupació. Tot i això podem estar contents que es torna a realitzar la Fira del Món Geganter i que la Ciutat Gegantera té garantida la continuïtat.

Imatge general de l'assemblea