Diada de Testes a Sant Cugat del Vallès

A Sant Cugat del Vallès el proper 28 de setembre celebren la Diada de Testes organitzada pels Caparrots de Sant Cugat. Enguany, a més, coincideix amb els 10 anys de l’entitat.

És un acte on els caps són els protagonistes de la festa. Al matí hi haurà un taller on cada infant podrà construir-se el seu propi capgròs i a la tarda la trobada de caps amb els convidats de Martorell, Premià de Mar, Poble-sec i els Bouets i la Vaqueta del Raval.

El dia abans però, el divendres 27, organitzen una taula rodona amb convidats de pes on parlen de la construcció de la imatgeria festiva. A “Els constructors de figures festives: els artistes de la cultura popular i tradicional catalana” hi assistiran Jordi Grau, Aleix Vall, Carlos Morillo, Jordi Arnau i Cristina Martínez. Tot conduit per Albert Oliva.