Seminaris de música 2019

Arriba la segona edició dels seminaris de música organitzats per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. Els seminaris són oberts a totes les colles geganteres que tinguin una formació de gralles i tabals tradicional, que vulguin potenciar la formació continuada del grup, compartint experiències amb altres colles.

Els seminaris consisteixen en 3 sessions per a gralla i 2 per a tabal. En aquesta edició, els seminaris es dividiran per nivells per un major aprofitament de totes les colles participants i estaran dinamitzats per professor d’escoles de música tradicional. A més tindrà lloc un intensiu de 5 hores de gralla que es realitzarà a Menorca. En les sessions es treballaran aspectes tècnics de l’instrument, tècniques interpretatives i tècniques d’assaig, adaptats al nivell del grup.

Podeu trobar tota la informació detallada en el següent document. Les inscripcions es realitzen en el següent enllaç https://forms.gle/o71Ess7QY9Ea3fYB9. Els seminaris són gratuïts.

L’ACGC agraeix especialment a totes les colles geganteres i institucions que han col·laborat i cediran un espai per a la realització dels seminaris.

Organitza: Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

Col·labora: Colla Gegantera de Vidreres, As. Colla Gegantera de Lloret de Mar, Geganters i Grallers des Castell, Colla Gegantera de Castellbisbal, Colla de Geganters i Grallers de Tordera, Geganters de Cervelló, Ajuntament de Tordera, Ajuntament de Castellbisbal, Ajuntament de Cervelló, Ajuntament de Vidreres, Ajuntament Des Castell, Ajuntament de Lloret de Mar, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.