XIX Concurs Nacional de Fotografia, El Fet Geganter

Com ja va sent habitual al Calendari del Món Geganter, durant l’època de la tardor arriba el Concurs Cacional de Fotografia organitzat per la nostra federació.

Enguany arriba a la seva dinovena edició, un concurs dedicat al món geganter i tot el seu entorn: gegants, gegantons, nans i capgrossos, grallers, geganters/es, etc., resta obert aquest concurs a tothom qui vulgui participar-hi.

Us fem arribar les bases d’aquesta nova edició, així com les dates per presentar les vostres fotografies, enguany el termini serà del 29 d’octubre fins al 29 de novembre.

Com ja es porta fent fa dos concursos enrere, les fotografies seran presentades en format digital mitjançant el correu del concurs de fotografia de l’ACGC: fetgeganter@gegants.cat

Pel que fa a les dotacions de premis, seguim apostant en l’augment de l’any passat, tot i fer un petit augment enguany en el premi jove, així doncs quedaria de la següent manera:


300 euros el primer premi
200 euros el segon premi
100 euros el tercer premi
100 euros el premi jove

La data límit per lliurar les fotografies serà el pròxim 29 de novembre i les imatges s’hauran de fer arribar per correu electrònic específic del concurs.

En el següent enllaç trobareu les bases oficials del XIX Concurs Nacional de Fotografia El Fet Geganter, amb tota la informació necessària per poder participar-hi:

www.gegants.cat/activitats/el-fet-geganter