El 3r Concurs Nacional de Balls de Gegants ja té data!

Ja tenim data pel 3r Concurs Nacional de Balls de Gegants.

La primera edició va ser el 2016 i va tenir lloc a l’antiga Fàbrica Damm al bell mig de Barcelona. El 2018 es va realitzar a terres gironines a la vila d’Amer.

El proper 2020 serà la capital del Moianès l’encarregada de rebre l’esdeveniment. La població de Moià va proposar a l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya que es celebrés a casa seu. Així es manté el caràcter itinerant del concurs i la facilitat que hi participin colles de totes les comarques catalanes.

Així doncs el 3r Concurs Nacional de Balls de Gegants serà l’11 d’octubre de 2020 a Moià. Les colles que hi vulguin participar ja podeu reservar la data. Ben aviat s’obriran les incripcions i es donarà més informació.