Castellbisbal donarà el relleu de Ciutat Gegantera a Tortosa

Davant de la situació d’excepcionalitat que estem vivint aquests dies arreu del territori causada per la pandèmia de la COVID-19, la Ciutat Gegantera de Catalunya 2020 prevista a la població de Sant Boi de Llobregat de la mà dels companys Geganters i Grallers del barri de Casablanca, s’ha hagut de suspendre, tal i com ja vàreu ser informats.

Davant d’aquest fet totalment extraordinari i fins ara sense precedents, l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya ha ofert a la Colla Gegantera de Castellbisbal continuar fent ballar en Treball i na Cultura, el Pau i l’Alegria fins al juny de 2021, data en la qual Tortosa esdevindrà 33a Ciutat Gegantera de Catalunya.

La proposta ha estat ben rebuda i acceptada per la colla de Castellbisbal, que assumirà el repte i l’honor de continuar amb la custòdia de la imatgeria de l’ACGC, fent complir així el seu calendari.

Per tant, i a hores d’ara encara amb la incertesa de saber com evolucionarà l’activitat cultural arreu, el calendari de sortides de la imatgeria de l’Agrupació que serà assumit per la Colla Gegantera de Castellbisbal per aquest 2020, queda de la següent manera:

Les nostres festes:

11 d’octubre Moià III Concurs Nacional de Balls de Gegants

Sortides ordinàries:

8 d’agost Malgrat de Mar 30 anys de gegants a Malgrat
30 d’agost Ametlla de Merola 23a Trobada Comarcal Bages-Berguedà
27 de setembre Calella 85è anys dels gegants Quirze i Minerva
14 de novembre Montcada i Reixac 25a Trobada Comarcal del Vallès

Sortides ajornades pendents de data:

Tordera 13a Fira del Món Geganter
L’Arboç 250 anys de la primera referència gegantera a l’Arboç