S’aplaça el III Concurs Nacional de Balls de Gegants

Davant de la situació que ens trobem i de que possiblement la situació no haurà millorat de cara l’octubre, la junta directiva de l’ACGC va acordar el passat 11 de juliol aplaçar el concurs de balls que estava previst celebrar-se a la Vila de Moià el diumenge 11 d’octubre, ja que no es podria desenvolupar tal com estava planejat.

També un dels fets que va fer avançar la decisió va ser el fet de que les colles geganteres que es volguessin presentar a concurs tindrien dificultats per els assajos dels balls, atès que ara per ara, el retrobament i contacte entre els membres de la colla, suposa un cert risc de possible contagi tot i adoptant-se a les mesures bàsiques d’organització i protecció per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2, previstes a les resolució SLT/1427/2020, de 18 de juny.

Esperem ben aviat anunciar la nova data, que molt possiblement sigui a l’octubre de l’any 2021.

Foto: Gerard Picó