XX concurs nacional de fotografia “El Fet Geganter”

Arriba una nova edició del concurs nacional El Fet Geganter organitzat per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, aquest any ho avancem a l’estiu per poder fer la presentació de les vostres imatges amb l’objectiu de remenar les vostres carpetes de fotografies i poder buscar les millors en aquest any atípic, també podeu presentar imatges d’actes que s’hagin realitzat durant aquests mesos de confinament.

Enguany arriba a la seva vintena edició, un concurs dedicat al món geganter i tot el seu entorn: gegants, gegantons, nans i capgrossos, grallers, geganters/es, etc., resta obert aquest concurs a tothom que vulgui participar-hi.

Us fem adjuntem les Bases FET GEGANTER 2020 , així com les dates per presentar les vostres fotografies, enguany anirà del 23 de juliol fins al 20 de setembre.  4 d’octubre!

Com ja es porta fent fa dos concursos enrere, les fotografies seran presentades en format digital mitjançant el correu del concurs de fotografia de l’ACGC: fetgeganter@gegants.cat

Pel que fa a la recompensa de dotacions de premis, seguim apostant en l’augment de l’any passat, tot fent un petit homenatge fent un premi especial en honor a la Sra. Griselda Karsunke, en motiu del seu traspàs fa uns mesos on podreu presentar imatges antigues dels gegants de l’ACGC, del seu procés de creació, de les primeres sortides, o dels detalls dels gegants durant tots aquests anys de vida, així doncs quedaria de la següent manera:

300 euros, obsequi i diploma el primer premi
200 euros, obsequi i diploma el segon premi
100 euros, obsequi i diploma el tercer premi
100 euros, obsequi i diploma el premi jove

100 euros, obsequi i diploma el premi especial Griselda Karsunke.

En el següent enllaç trobareu les bases oficials del XX Concurs Nacional de Fotografia El Fet Geganter, amb tota la informació necessària per poder participar-hi:

www.gegants.cat/activitats/el-fet-geganter