Calendari del Món Geganter 2021: obrim el termini!

Com cada any, quan arriben els darrers mesos de l’any comencem a preparar el calendari de l’any que se’ns acosta. Des d’avui iniciem el període d’enviament d’activitats per al Calendari del Món Geganter 2021. I, com sempre, us animem a enviar-nos totes les activitats que teniu previstes de celebrar durant el proper any amb els vostres gegants i capgrossos.

El període d’enviament d’activitats estarà obert fins al proper 20 de novembre

Per poder enviar les vostres activitats cal que entreu en el següent enllaç:  Calendari Món Geganter 2021

Per qualsevol dubte us podeu dirigir a:  comunicacions@gegants.cat

Som conscients de la situació en la que vivim i dels canvis de normes que va sorgint cada setmana, però des de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, animem a que planifiqueu les vostres trobades i activitats de l’any vinent tot pensant que es puguin adaptar a les circumstàncies del moment.
La Cultura És Segura, i moltes colles geganteres ja ho han demostrat fent actes als seus municipis.
Per això us animem a que mireu positivament el 2021 i que d’una manera o altra els vostres gegants i capgrossos puguin sortir al carrer.