Fira del Món Geganter

L’any 2007, l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya va proposar la creació d’una Fira itinerant relacionada directament amb el món dels gegants, per tal de poder acostar a les colles l’activitat dels diversos sectors implicats en el fet geganter i de crear un espai de trobada per a geganters, entitats, artesans, constructors, luthiers, llibreters, músics i empreses relacionats amb aquest món.
La Fira del Món Geganter és una de les tres activitats principals de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. Aquest esdeveniment ofereix un punt de trobada i d’intercanvi a totes aquelles persones interessades en la cultura gegantera. Amb aquest objectiu, es divulguen les actuacions i iniciatives que incideixen directament en el món geganter, que es presenten durant el cap de setmana de Fira, amb la trobada de colles i expositors, xerrades, debats, tallers i formació, jocs i tallers infantils, concerts, mostres de balls…

La XI Fira del Món Geganter tindrà lloc a Vacarisses els propers 7 i 8 d’octubre de 2017

Enguany la Fira l’organitzen tres colles: Vacarisses, Rellinars i Ullastrell. Tres pobles petits que uneixen forces per a fer una gran fira.

La vila vallesana acollirà, durant tot un cap de setmana, diverses activitats, xerrades i celebracions relacionades amb el món geganter i els seus actors principals.

Trobareu tota la informació necessària per gaudir al màxim de la festa al lloc web de la Fira del Món Geganter:

Informació general

Lloc web de la Fira del Món Geganter

Per estar al dia de les darrreres novetats de la XI Fira del Món Geganter 2017 podeu seguir la pàgina de Facebook de l’esdeveniment:

https://www.facebook.com/XIFiraMonGegVUR


Edicions anteriors de la Fira del Món Geganter

Fira

  • Sant Quirze del Vallès 2008 – II Fira del Món Geganter
  • Pineda de Mar 2007 – I Fira del Món Geganter