Frum de l'Agrupaci de colles de Geganters de Catalunya

Un espai de trobada i conversa

RSS

No esteu identificat.

Regles del frum

Per tal de fer d'aquest frum sigui un espai til i de conversa cal que tothom segueixi unes normes bsiques de comportament i respecte vers els altres.

Qui no segueixi aquestes senzilles pautes de conducta, i sigui incapa d'exposar les seves opinions sense fer atacs personals i pujats de to, ser expulsat del frum i els seus missatges (si escau) eliminats.

Aquest frum ha de ser un espai de trobada on parlem de l'ACGC, els gegants i la cultura popular, on tothom pugui dir-hi la seva per sempre amb respecte cap als altres.

El frum s un espai de xerrada i debat que l'ACGC posa a l'abast del seus socis i simpatitzants. Els missatges que els usuaris publiquen en el frum son missatges personals que en cap cas expressen l'opini oficial de l'ACGC, excepte en els casos on s'indiqui explcitament.


Normes bsiques de comportament en el frum de l'ACGC:


  • Adrear-se amb respecte i educaci: No es permeten missatges escrits completament en majscules (s com si cridssim), ni els que impliquin atacs personals contra una persona o instituci, insultin o tinguin un llenguatge pujat de to i que fomenta la manca de respecte vers altres participants del frum.
  • Amagar-se darrera l'anonimat o adreces e-mail "falses" s molt cmode alhora d'engegar discussions personals o critiques a un usuari concret. Els usuaris que facin aix seran directament expulsats. Qui tingui alguna critica concreta a fer que posi un e-mail real en el seu perfil i s'escrigui directament i de forma privada amb qui no esta d'acord.
  • No es permet la utilitzaci de comptes d'usuaris duplicades o clons, per tal d'augmentar la presencia "d'una postura o raonament personal" en el frum. Les que es detectin seran esborrades i els seus usuaris avisats o expulsats si escau.
  • No utilitzeu un estil d'escriptura de SMS: Aix s ms una recomanaci. Deixant de banda que s un entrebanc a la nostra ortografia i llengua, no tothom sap o te ganes de llegir missatges on s'ha escrit amb l'estil de vocabulari SMS (missatges dels mbils). Penseu que us adreceu a una comunitat de molts usuaris, si voleu que tothom us pugui llegir, escriviu com cal.
  • A ms a ms: No es permeten missatges, signatures, avatars o pseudnims que fomentin la violncia o el racisme.


Pensem que son unes normes bsiques ben senzilles de seguir i que que en cap cas eviten que la gent expressi opinions amb l'apassionament que calgui, per amb respecte.

Qui no segueixi aquestes normes ser avisat, i si escau expulsat del frum.

El webmaster i el moderador es reserven el dret d'ampliar o modificar aquestes normes en funci del comportament i s que es faci del frum.

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Obra Social Fundació La Caixa

AGRUPACIÒ DE COLLES DE GEGANTERS DE CATALUNYA

c/. Avinyó, 19 pral. - 08002 BARCELONA Telèfon: 93 317 28 55 - e-mail: agrupacio@gegants.cat

Premi Nacional de Cultura Popular - Any 2000