Revista GEGANTS

GEGANTStitol2

Què és la revista i qui la fa?

La revista GEGANTS és una publicació trimestral en paper editada per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. L’equip que la gestiona és l’anomenada Comissió de la Revista, que és qui vetlla pels continguts que edita.

La Comissió de la Revista està formada per un grup de persones vinculades a diverses colles geganteres membres de l’Agrupació.

Actualment, en formen part: Joan Company, Amadeu Muntalà, Xavier Navarro, Santi Riba, Pere Juventí i Oriol Ibáñez.

Continguts i filosofia

RevistaLa filosofia principal de la revista és donar a conèixer tot allò que envolta el fet geganter català. Ens interessa, sobretot, posar de relleu totes les vessants de les figures que passegen: anècdotes, història, curiositats, festes, etc.

Els continguts poden ser diversos i variats, però tot va encaminat cap al “què s’ha fet?”. Això ens permet, a més de donar a conèixer les festes i esdeveniments més destacats, que els futurs lectors puguin agafar la nostra revista i veure què s’hi feia, fa uns anys, en el món geganter.

De la mateixa manera que ens interessa saber tot allò que hem fet recentment, també volem rememorar fets transcendents o antics que hagin estat rellevants per a la nostra història gegantera.

Vull subscriure-m'hi

Podeu aconseguir la revista en dos formats: en paper o en digital.

Per rebre les revistes impreses, empleneu la butlleta que trobareu a continuació i envieu-la a revista@gegants.cat, o bé mitjançant correu postal a l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (La Nau, Carrer d’Anselm Clavé, núm. 3. 08980, Sant Feliu de Llobregat).

Butlleta de subscripció a la revista

El preu de la subscripció anual per a la versió impresa (4 exemplars) és de 12,50 €. Les revistes s’envien directament al domicili del subscriptor, a l’adreça que s’indiqui. Llevat que indiqueu el contrari, la subscripció es renovarà automàticament cada any.

Si preferiu subscriure-us a la revista en format digital, podeu fer-ho a través del Quiosc.cat de l’APPEC. Per accedir-hi, feu clic aquí.

El preu de la subscripció anual per a la versió digital (4 exemplars) és de 8,40 €. Llevat que indiqueu el contrari, la subscripció es renovarà automàticament cada any.

Quiosc.cat: Revista gegants
http://www.vilaweb.tv/?video=6674

Vull ser col·laborador de la revista

Les “5 preguntes”: Qui? On? Per què? Quan? Com?

Redac

Aquestes són les 5 qüestions que ens agrada saber de vosaltres! Així doncs, pot col·laborar amb la revista qualsevol persona que vulgui donar a conèixer les seves figures i la seva activitat.

Malauradament, però, no sempre podem publicar tota la informació que rebem. Això és degut, en gran part, a l’espai limitat de pàgines que hi ha a la revista.

Tothom és benvingut!